2023-02-02

Nyhed fra HK Audio!

LINEAR 5 MKII, den alsidige arbejdshest

LINEAR 5 MKII-serien giver ikke bare professionelle musikere og udlejningsvirksomheder et pålideligt værktøj i en travl hverdag, men denne State-of-the-art-serie, som i øvrigt er redesignet fra bunden af, kommer med fjernstyret DSP, mere kraft og cardioide kompatible subwoofere. Robuste træ-kabinetter, stort udvalg af standard højttalerstørrelser og stort udvalg af tilbehør. LINEAR 5 MKII er kraftfuld og innovativ for dem som vil imponere sit publikum gang på gang. Førsteklasses lyd og ydelse produceret i Tyskland.

 

LINEAR 5 MKII er det næste oplagte skridt i udviklingen af denne populære serie. Med mere kraft og op til 3 kg. mindre på vægten, mere kompakte dimensioner og nu med fordelene af digital optimering via DSP CONTROL software, tager det de daglige opgaver til et helt nyt niveau. Det allerede alsidige sortiment i serien, udvides desuden med egne subwoofers, LINEAR 5 MKII 110 XA og 115 XA fulltone mid/high kabinetter.

 

Roterbare horn med optimal spredning for hver enkel mid/high top, gør dem ideelle til kluster-opsætning og som scene-monitors. Robuste trækabinetter sikrer holdbarhed og beskyttelse. Det store sortiment af tilbehør, indeholder alt til transport og beskyttelse, rigging og montering og gør LINEAR 5 MKII-serien til en seriøs arbejdshest!

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand