Om Algam Nordic

Algam Nordic er et nyetableret og nyskabende selskab, der distribuerer musikinstrumenter og professionelt lydudstyr (MI og ProAudio) i Norden og Baltikum. Vi brænder for at yde vore kunder bedst mulig service og opbygge kendskab til vore varemærker, samt at repræsentere vores leverandører på bedst mulig måde.
Målsætningen er selvfølgelig at være bedst og samtidig have det sjovt!

De mærker vi repræsenterer sælges eksklusivt via forhandlere i hele Norden.

Algam Nordic blev grundlagt i august 2017 af Örjan Kylhammar og Trond Sjøli. Örjan var med til at starte Luthman Scandinavia i 1990, og fra 2011 var han CEO for Luthman SMTTS. Trond kom ind i branchen i 1992 og startede Luthman Norway i år 2000. I flere år var han også Country Manager for MRH (4Sound/Luthman) i Norge.

Algam Nordic er en del af Europas største distributørgruppe indenfor MI/Proaudio. Algam-gruppen, der har hovedkontor i Frankrig, har distribution af musikinstrumenter og professionelt lydudstyr i hele 17 lande fordelt på 3 kontinenter. Udover Frankrig er Algam aktiv på Den Iberiske Halvø, Benelux, Norden, Baltikum, Mahgreb (Nordafrika) og Kina. Algam ejer og forvalter en række varemærker, der bygger klaverer, flygler og akustiske guitarer i Frankrig og Kina.

 

For yderligere information kontakt os på email: info@algamnordic.com

Mange hilsner,
Algam Nordic

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand