Singular Sound

Singular Sound blev grundlagt i 2012 og er kendt for et helt nyt og innovativt produkt, nemlig BeatBuddy. Det er verdens fedeste trommemaskine i et kompakt og genialt pedalformat som gør at man kan kontrollere den mens man spiller et instrument som for eksempel bass, guitar eller keyboard.

BeatBuddy har fået fantastiske tests og vundet en lang række priser. Blandt andet den prestigefyldte Guitar World’s Platinum Award for Excellence, den er indlemmet i Guitar Player’s Hall of Fame og meget mere.

Hvad i alverden er BeatBuddy?

Det er ikke ofte der kommer helt nye ideer på markedet. Den ser ud som en effektpedal for guitar, men det er det ikke! BeatBuddy er nemlig den fedeste trommemaskine på markedet.

Men hvorfor er den så udformet som en guitarpedal?

Jo, det er det som er så genialt! Man kan ”spille” trommer, som lyder som en ægte trommeslager, med breaks og overgange mens man har hænderne frie til at spille guitar eller et andet instrument.

Perfekt til sangskriveren som vil ha inspiration, perfekt til den som vil ha noget mere end bare en metronom at øve sig til, perfekt til trubaduren eller bandet uden trommeslager. Den kan bruges på utallige måder. Spiller Du guitar, bas, keyboard, trompet eller et helt andet instrument hvor Du bruger hænderne, ja så burde du skaffe Dig en BeatBuddy!

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand