Decibel Eleven

Decibel Eleven er grundlagt af ingeniører og professionelle musikere, som alle er fuldstændig besatte af høj lydkvalitet. Holdet bag Decibel Eleven har over 30 års erfaring inden for udvikling og produktion. DB-11 teamet har udviklet produkter til bl.a. Alesis, Voodoo Lab, Gibson Audio Labs, Line 6, Event Electronics og American DJ.
Decibel Eleven’s mål er at skabe produkter af høj kvalitet med topperformance og geniale funktioner, som professionelle og i virkeligheden alle musikere har krav på! Decibel Eleven er en division af MYE Inc, et innovativt OEM/ODM selskab inden for design, udvikling og produktion af elektronikprodukter. De holder til i Californien med state-of-the-art faciliteter og besætning. 

Decibel Eleven har geniale løsninger til guitarister og bassister, der skal bygge et pedalboard. Synes Du, at Dine dyrebare pedaler skal have en af de bedste og sikreste strømforsyninger på markedet? Ønsker Du at opsætte styring af dit pedalboard? Så har Decibel Eleven de rigtige produkter. Decibel Eleven er simpelthen det bedste, du kan gøre for dine elskede pedaler. Alle ønsker det bedste for deres børn. Guitarister vil have det bedste til deres pedaler. Gå ikke efter noget billigt, der dræber dit signal og måske endnu værre, pedalen selv. Få kvalitet, stol på Decibel Eleven! 

Find dit produkt

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand