Positive Grid

Positive Grid er et selskab med base i Californien samt kontorer i både Europa og Asia. Postive Grid har siden starten i 2008 lavet forskellige applikationer og software til diverse platforme som mobil, tablets og desktop.

Nu i de seneste år har de også lanceret hardware produkter i form af guitar- og basforstærkere og processorer samt effektpedaler.

Positive Grid har en helt unik teknologi som giver mulighed for at sammensætte sin helt egen forstærker eller effektpedal. Alle delene af forstærkeren kan tweakes. Skift til andre preamprør, prøv forskellige trafo’er osv. Gå fuldstændig bananas hvis Du har lyst eller vælg helt enkelt et af de fede presets som allerede ligger i produktet, eller download opsætning fra ToneCloud.
Men ikke nok med det, man kan også benytte den unikke Amp Match funktion, hvor man helt enkelt kan analysere og sammenligne et udvalg af Bias head forstærkermodeller med en traditionel forstærker, højttaler og mikrofon og derefter matcher BIAS head/rack let og elegant, så det lyder fuldstændig ens!

Postive Grids pedaler har også denne unikke Tone Match teknologi. Ohh yes, her kan man matche en skov af pedaler, og enkelt medbringe det på tour. Men pedalerne kan så meget meget mere! Man kan bytte og justere hvert enkelte lille komponent og hvordan komponenterne skal opføre sig og ditten og datten.

Man kan gøre det meste, det eneste man går glip af er, duften af loddetin og brændte komponenter! Hvis man mod forventning ikke er en tweak-geak, ja så kan man bare bruge de fede effekter som allerede ligger i pedalen fra starten.

Gør dig selv en tjeneste… Tjek Positiv Grids fantastiske og innovative pedaler, processorer og forstærkere ud!

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand